WİDOWS YARDIMCI PROGRAMLARI

Sony Vegas Pro 8.0.217
Sony Vegas HD video işlemleri, audio işlemleri ve DVD yazmak için profesyonel ve lineer olmayan bir video postprodüksiyon uygulamasıdır.

Özellikle video dublajları konusunda Vegas kapsamlı bir kayıt ve miks yapma özelliğine sahip.
Pratik tecrübeye dayanan ara yüzü ile bu ücretli yazılımla harika sonuçlar alınabilir.Çok sayıda video montajı için hazırlanan modüllerden profesyonel audio işlemelerine ve gelişmiş kodlama araçlarına kadar Vegas profesyonel bir Video postprodüksiyon (sonradan işlenecek yapım) yazılımından beklenebilecek her şeye sahip. Bir sürü montaj, filtreleme ve efekt araçları ile videonuza son noktayı koyabilirsiniz. Streming video içerikleri ve radyo prodüksiyonları bile bu kapsamlı audio ve video ara yüzlü uygulama ile gerçekleştirilebilir.

Vegas Pro sürümü hem Vegas Pro 8’i hem DVD Architect Pro hemde Dolby® Digital AC-3- kodlama yazılımını içerir. Bu sayede video, audio,DVD ve broadcast yapımları alanında yüksek performanslı fonksiyonlara sahip.
Bu araçlar size DV, AVCHD, HDV ve SD/HD, SDI formatları ile XDCAM formatlarını gerçek zamanlı işlemenize imkân verir. Audio dosyalarınızı kesin bir şekilde ayarlayabilmenizi, Surround Sesi yaratmanıza ve Dual-Layer DVD’leri oluşturmanızı sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WORD ( kapak sayfası sayfa düzeni başvurular...)

WORD (YARDIM)